Стриймърът Тайлер Ninja Блевинс публикува видео в Twitter, за да отговори на проблем, свързан с бившата му страница в профила на Twitch: стрийминг платформата е започнала да популяризира други стриймъри на негово място, включително канал за стрийминг на порно.

По-рано този месец Блевинс обяви, че напуска Twitch, сменяйки го с друга поточна платформа -  Microsoft Mixer, където е спечелил повече от милион абонати в рамките на пет дни. В своето видео Блевинс казва, че преходът "е станал невероятно плавно и супер професионално", но отбелязва, че през последните няколко дни са се случили някои неща, които го карат да се чувства "изпързалян".

Миналата седмица Twitch започна да популяризира други канали на предишната му профилна страница, като един от тях изглежда е предавал порно, което днес е било "хванато4 от потребителите в Twitter. Блевинс казва, че каналът, който стриймва порно, е бил "подпомогнат" с цел да стане номер едно, и се извинява на потребителите, които може би са го гледали. Към момента на писането на тази новина страницата на профила на Ninja не показва други канали.

Вижте още: Стриймърът Ninja е сред 100-те най-влиятелни личности на сп. Time

Още от Play