Warner Bros. обяви премиерната дата на следващия филм за Човека прилеп и тя е 25 юни 2021 г. Филмът, чийто режисьор и сценарист е Мат Рийвс, със сигурност остава без Бен Афлек, след като актьорът изигра супергероя в Batman v. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad и Justice League. Причината за това е, че The Batman ще акцентира върху историята на един по-млад Брус Уейн.

Рийвс стана част от проекта The Batman през февруари 2017 г., заменяйки именно Афлек, който първоначално трябваше да бъде режисьор на сценарий, написан от самия него.

The Batman няма да бъде базиран на комикса Batman: Year One от Франк Милър, въпреки че той е любим на режисьора Рийвс.  

Това, че Бен Афлек няма да участва в The Batman, не се отразява на количеството на неговите ангажименти. Той ще бъде звезда и продуцент на адаптацията на романа I Am Still Alive на Кейт Маршал, за която правата спечели Universal. Освен това двукратният носител на "Оскар" играе и в драмата Torrance на Warner Bros.

Афлек работи усилено по сюжета на The Batman, но отдавна знаеше, че не е подходящ за тази конкретна версия и в момента се търси нов Човек прилеп.  

9 човешки органа, от които вече не се нуждаем

---

Спадът в продажбите на iPhone вече с ясно изражение. Числата са стряскащи

Тагове:
Още от Play