Amazon насочва обектива към един от най-известните футболисти в света с нов документален сериал за капитана на Реал Мадрид и испанския национален отбор Серхио Рамос. Сезонът ще се състои от общо 8 епизода по един час и ще разкрива подробности от ежедневието на прочутия защитник. Сериалът все още няма име, но ще тръгне по Amazon Prime Video по-късно тази година. Според Amazon целта на документалната продукция е да покаже как се става елитен спортист, както и да разкрие повече за личния живот и интересите на Рамос.

С Реал Мадрид той спечели неколкократно Примера дивисион и Купата на краля, както и Шампионската лига, а с Испания стана европейски шампион и световен шампион. 

Това е третият опит на Amazon в документалното кино за спорта, след като гигантът вече направи сериала All or Nothing за английския отбор Манчестър Сити и взе правата върху филм за бившия полузащитник на Ливърпул Стивън Джерард.

„Развълнуван съм от възможността да покажа на феновете как се става професионален атлет, какви са отговорностите да носиш капитанската лента на Реал Мадрид и Испания и как всичко това се съчетава с нормален личен живот“, казва Рамос.

Обновете вашия Windows и Office със специалните оферти на GoodOffer24

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards