Предлагането на специални издания на PlayStation 4 като част от маркетинговата кампания към едно или друго AAA заглавие не е необичайна практика. Миналата година например два от тоталните мегахитове за платформата – God of War и Marvel’s Spider-man, се предлагаха в подобни, лимитирани издания.
Обикновено обаче такива инициативи идват от самите Sony като основно ангажирани с промотирането на PlayStation.


Конзолата, която виждате на снимките и видеото, обаче е дело на холандската верига Game Mania и за огромно съжаление на феновете на играта ще е достъпна единствено за силно ограничен кръг геймъри в Холандия и Белгия.
Нещо повече – за да се сдобиете с това издание, няма да е достатъчно да сте поръчали предварително Sekiro: Shadows Die Twice (от Game Mania, разбира се) и да сте готови да платите вероятно доста солената цена на самата конзола.


Всеки заявил желание да се сдобие с Limited-Edition 'Sekiro: Shadows Die Twice' PlayStation 4 ще получи чифт клечки за хранене, брандирани с логото на играта. Малцината късметлии обаче ще се сдобият със златни клечки и именно те и само те ще имат право да закупят силно ограничените копия от конзолата.
За сметка на това всеки от тях ще се сдобие с нещо наистина уникално, буквално с ювелирна колекционерска стойност – прелестно оформена дървена кутия за конзолата, специален контролер с логото на играта и ефектни пръски „кръв“ по корпуса. Абе страшна работа!

Феноменални фотографии от архивите на NASA (СНИМКИ)

---

Сушата свърши! Какво ще играем през март?

 

Тагове: