Интересувате ли се от професиите в една от най-популярните ентъртейнмънт индустрии в света? Във втория епизод на предаването „Игрите като професия“ редакторите на HiComm разглеждат интригуващата тема за различните роли в компаниите за разработка на видеоигри, присъстват виртуално на любопитен концерт, както и правят кратък финансов обзор на развлекателната индустрия.

Епизодът е вече онлайн и можете да го гледате в официалния ни YouTube канал. Всяка обратна връзка е важна за нас и очакваме да споделите какво ви харесва, какво не чак толкова, както и какво бихте желали да видите в бъдещите епизоди.

Виж още: "Игрите като професия": новото предаване на HiComm е вече онлайн (ВИДЕО)

„Игрите като професия“ е седмично предаване, в коeто водещите разговарят с гости от бранша за това, как да започнем кариера, свързана с играенето или създаването на компютърни, конзолни и мобилни игри.

Професиите в тази сфера са актуални, доходоносни и перспективни, а всеки, който ги е започнал, се е убедил в максимата, че ако си избереш кариера с нещо, което ти доставя удоволствие, няма да ти се налага да работиш нито ден.