Дългоочакваното завръщане на екран на комедийния сериал Friends се отлага, след като Холивуд продължава да спира продукции заради коронавируса. Еднократният епизод трябваше да бъде премиерно заглавие за новата стрийминг услуга НВО Мах. НВО обаче твърди, че не се отказва от този план и ще иска да предложи услугата заедно с епизода. Разбира се, всичко зависи от това, как ще се развие епидемията в САЩ.

Епизодът ще събере на екран оригиналния актьорски състав от Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Матю Пери и Мат Лебланк. Очаква се всеки от актьорите да получи повече от два пъти над предишния си хонорар на епизод, което означава между 2.5 и 3 милиона долара на човек. Продукцията беше много важна за НВО Мах, защото отбеляза първия път, когато актьорите ще се съберат заедно, откакто сериалът приключи през 2004 г. Компанията се надява, че премиера на услугата и епизода ще доведат до скок в първите абонати.

Епизодът трябваше да се излъчи на 23 - 24 март, но сега изглежда насрочен най-рано за май. НВО плати 425 милиона долара за правата върху сериала, който до 1 януари бе наличен в Netflix.

Виж още: Супергероинята Black Widow се предаде на епидемията

Тагове: