Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
07.февруари.2017

BlackBerry може да достави телефони на над един милиард души в Индия и региона

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 538 пъти

BlackBerry обяви нова лицензионна сделка, чиято цел е да осигури устройства с едноименната марка на повече от един милиард души в Индия и съседните пазари, съобщи Venture Beat.

Новината идва едва четири месеца след като канадската компания спря собственото производство на смартфони и се преориентира към софтуера. Първата ѝ сделка след това бе да даде лиценз на съвместното начинание BB Merah Putih за продажба на телефони в Индонезия, където по традиция марката се продава доста.

През декември BlackBerry предостави подобен лиценз, но вече за цял свят на TCL Communication. Новата сделка е с индийския телеком Optiemus Infracom, който получи правото да проектира, произвежда, продава, рекламира и поддържа устройства с марката BlackBerry в Индия, Шри Ланка, Бангладеш и Непал.

"Това е пазар на над 1.5 милиарда души, много от които никога не са притежавали смартфон", обяви Алекс Търбър, шеф на мобилното подразделение на BlackBerry. Неговата компания ще продължи да осигурява пачове по сигурността на устройствата.

Виж още: Изтекла снимка на калъф за Samsung Galaxy S8 показва интересна вероятност


Тагове: BlackBerry, Индия


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност