Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
17.февруари.2017

Роботите влизат в UpDate този уикенд по Bloomberg TV Bulgaria

Прочетено: 555 пъти

Тази събота от 19:30 часа в новото технологично предаване на Bloomberg TV Bulgaria, UpDate, ще настъпи часът на роботите. На гости на водещите Елена Кирилова и Бойчо Попов ще бъдат двама професионалисти от сферата на роботиката, които ще разгледат въпросите, кои области ще бъдат засегнати от технологичния напредък и какво точно представляват социалните роботи.

Професорът по когнитивни системи и роботика от Plymouth University Тони Белпем ще коментира от какви роботи има нужда светът днес. Той ще разкаже и за еволюцията в роботиката - пътя от автоматизация към автономност, която ще доведе до роботи, способни да вземат все повече самостоятелни решения.

Вторият гост за съботната вечер ще бъде Доминик Бьозл, старши мениджър "Корпоративни иновации" в германската компания за роботика KUKA. Той ще коментира къде пада отговорността при предстоящата промяна в развитието на изкуствения интелект и роботиката като цяло.

На следващия ден ще можете да разпуснете с по-леки, но също толкова интересни теми. Гост на UpDate ще бъде българският стартъп iHELP, разработващ приложение за мобилна мрежа за взаимопомощ при спешни случаи. В рубриката App Date пък ще бъде представено приложението Tiny Scanner - специален софтуер, с който можете да сканирате документи, ако нямате конвенционален скенер подръка.

Това и още актуални новини от света на технологиите можете да видите тази събота и неделя в UpDate от 19:30 по Bloomberg TV Bulgaria.
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност