Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
28.декември.2016

Volkswagen придоби компания PayByPhone, за да вгради фунцкия за онлайн плащания

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 760 пъти

Германският автомобилен концерн Volkswagen придоби канадската компания PayByPhone, за да ви позволи да плащате за паркиране чрез смартфон приложение, обаждане или текстово съобщение. Подробностите за сделката са все още тайна, но PayByPhone реализира сделки за около 300 милиона щатски долара на година в по-големи градове като Бостън, Лондон, Париж, Сан Франциско и Сиатъл.

Не е ясно какви точно са намеренията на VW освен добавянето на възможност за плащане за паркинг, но е лесно да се досетим, че услугата на PayByPhone може да се използва и за други онлайн покупки.

 

Прочетете и това: BlackBerry създава изследователски център за самостоятелно шофиращи коли 
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт