Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
12.декември.2016

Смартфон игри на седмицата, декември 2016, част 2

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1999 пъти

Bully: Anniversary Edition (Android, iOS)

От Rockstar Games


sBully: Anniversary Edition на Rockstar Games тази седмица стана достъпна за Android и iOS. В нея ще влезете в ролята на 15-годишния Джими Хопкинс, който ще ви вкара в света на хулиганите, ще ви върне в онези години, в който сте правили пакости в училище, но разбира се в премерени количества.

Bully: Anniversary Edition включва подобрена графика, подобрено осветление и текстури, и контроли с нов дизайн за сензорни екрани. Наличен е и мултиплейър режим, за да играте с приятели. Очакват ви много интересни моменти с Bully.

 

Цена: 14,99лв.My Daddy, My Christmas (Android, iOS)

От Pine Entertainment


sMy Daddy, My Christmas е една очарователна игра, в която ще влезете в ролята на добрия татко, който трябва да се прибере при дъщеря си за Коледа. Помогнете му да премине през различните предизвикателства и да стигне навреме вкъщи.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Dawn of Titans (Android, iOS)

От NaturalMotion


sDawn of Titans идва с най-добрата графика за мобилни устройства и зашеметяващи 3D войни. Завземайте вражески земи, увеличавайте числеността на вашата армия, за да печелите битки. Присъединете се към вашите приятели и играйте безплатно в най-масовата екшън стратегия за мобилни устройства!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Waiit (iOS)

От GalacticThumb


sWaiit е красива минималистична пъзел игра, в която ще се движите в лабиринт. Всеки ход е важен, трябва да мислите внимателно и същевременно да сте бързи, защото зависите от времето. Двата куба се движат едновременно, затова внимавайте. Печелете точки, за да отключвате нови герои.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Galaxy on Fire 3 - Manticore (iOS)

От FISHLABS


sВ третата част на Galaxy on Fire отново ще трябва да покажете вашите пилотски умения в широк спектър от мисии. Очаква ви борба с безмилостни врагове в космическото пространство. Избягвайте вражески ракети и отломки от гигантски космически станции. Използвайте щитове и отвръщайте на удара. Galaxy on Fire 3 - Manticore слага цялата вселена в джоба ви.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Icarus - A Star's Journey (iOS)

От PlaySide


sIcarus - A Star's Journey е красива игра, в която ще трябва да „върнете“ една ярка звезда на небосклона. Докоснете звездата и я изстреляйте нагоре. Събирайте звезден прах и избягвайте препятствията. Очакват ви ярки визуални ефекти и приятен успокояващ звуков пейзаж.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) 

 


Тагове: Игри, iOS, Android


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност