Ако някога сте се чудили как ще изглежда Cyberpunk 2077, ако е излязъл през 1995 вместо през 2020 г., сега имате вашия отговор. YouTube каналът Bearly Regal, който създава идеи за римейкове и димейкове, публикува виртуална разходка из града на Cyberpunk 2077, представен като PlayStation 1 игра. След краткото видео има и техническа част, която показва как е направено то.     

Каналът прави свoите творения, използвайки инструментите на Minecraft и Lego Worlds, а отскоро и на Dreams. Именно с новия творчески PS4 ексклузив е изработен ретро светът на Cyberpunk 2077. За съжаление новата игра на създателите на Little Big Planet е достъпна само за актуалната конзола на Sony, така че традиционно силните в това отношение РС модъри няма да могат да приложат своите творчески виждания.

Видеото е кратко, но разкрива доста готини подробности и е изненадващо вярно както на демото на Cyberpunk 2077 от Е3 2018, така и на визията на типичната РS игра.

В клипа виждаме летящи коли и един относително тих град, но демото е на ранен етап и вероятно ще бъде разширено още повече.

Идеята изглежда страхотно и ако не друго, поне си заслужава да се сдобиете с Dreams.       

Виж още: Окото не ви лъже: това е най-малкият функциониращ лаптоп в света (ВИДЕО)

 

Тагове: