Тазгодишното издание на Call of Duty ще скъса с традицията и ще излезе без традиционна кампания за един играч, потвърди разработчикът Treyarch. Вместо това фокусът на Call of Duty: Black Ops 4 ще бъде почти изключително върху конкурентен мултиплейър и кооперативен режим Zombies.

Макар че ще има варианти за играчи, които искат да играят самостоятелно Black Ops 4 - например те могат да играят режим Zombies с контролирани от AI ботове или да участват в challenge мисии за един играч, - по-голямата част от играта е мултиплейър.

Дан Бънтинг, шеф на Treyarch, казва, че планът винаги е бил такъв.

"Когато решихме да направим тази игра, никога не сме започнали с идеята, че ще направим традиционна кампания", каза Бънтинг в интервю за Polygon. "Това просто не беше част от нашия план. Започнахме от идеята да направим игра, която навсякъде може да се играе с приятели. Това беше нашата мисия от първия ден."

"Разбира се, в хода на работата, както винаги се случва с всяка игра, трябва да подлагаме на съмнение нашите идеи, опитвайки различни неща. Понякога тези неща са смели, луди и иновативни. Понякога се случват както трябва, а понякога не работят. Тъй като нещата все пак вървят само напред, винаги сме били тласкани от най-добрите идеи и именно това е продуктът, който получавате."

Бънтинг казва още, че Treyarch "непрекъснато преценява играта" в опит да се увери, че върши правилните неща с поредицата и точните неща за своята фен база.

"Не мога да ви кажа какво съдържание ще пуснем след две години. Мога да ви кажа, че ще пуснем куп съдържание тази година и ще подкрепим играта по начини, по които никога преди не сме правили", завършва той.

Най-четени
Всички

Изтече дизайнът на PlayStation 5. Разработчик на Codemasters го потвърди (СНИМКИ)

197 | 22.08.2019
Още от Play

HBO влиза надълбоко в конфликта в Газа с „Наши момчета“ (ВИДЕО)

23 | 22.08.2019