Blizzard пусна нов ъпдейт за актуалния Diablo 4, който е последен за 2020 г. В него екипът разказва как работи по „ядрото на Diablo 4“ – предметите.

От ъпдейта научаваме, че различните предмети ще имат легендарни свойства, като някои ще са налични за всички класове, а други само за конкретни. Особено голяма роля в Diablo 4 ще играят уникалните предмети, които ще осигурят максимално различно изживяване при всяка игра. Отпадат обаче митичните предмети, защото Blizzard се притеснява, че това качество ще развали останалите категории. Като цяло компанията се стреми да поддържа дълбочината на разнообразието и функциите на предметите на ниво между Diablo 2 и Diablo 3.

Подобрено ще бъде дървото на уменията, където бонусите ще идват под формата на допълнителни ефекти, ако достигнете определени прагове на точки в основните умения.

Следващият голям ъпдейт по Diablo 4 ще дойде по време на онлайн изданието на Blizzcon, което ще се проведе на 19 и 20 февруари 2021 г. Компанията загатва, че тогава можем да научим нещо наистина важно и интересно, включително и нов клас герои за Diablo 4.

Снимка: Blizzard

Виж още: Полша направи Minecraft сървър за учениците у дома

Тагове: