Gran Turismo DD PRO е първият волан за игри с директно задвижване за PS5 конзоли от производителя на такива аксесоари Fanatec, предлагащ „най-гладките и най-динамични усещания за обратна връзка със сила и вибрация“. Ако искате да изведете Gran Turismo 7 на следващото ниво, когато рейсърът стартира през март 2022 г., тогава това е всичко, от което се нуждаете – на доста солидна цена обаче.

Въз основа на технологията за обратна връзка, въведена за първи път с Gran Turismo 3 през 2001 г., DD Pro е разработен във връзка със CSL DD и предоставя реалистична технология за обратна връзка от следващо поколение под формата на Direct Drive. Колелото предлага бял OLED дисплей, който изобразява визуална информация, съчетан с четири петпосочни насочващи бутона, които седят до запазените бутони за управление, познати от интерфейса на PlayStation.

Воланът Gran Turismo DD Pro осигурява перфектния интерфейс между вас и играта. Пълната поддръжка на Fanatec SDK гарантира директна съвместимост и за всички основни състезателни игри.

Gran Turismo DD PRO е достъпен за предварителна поръчка от днес и ще се продава на дребно за 699.95 долара. Воланът има дата на пускане март 2022 г.

Снимка: Fanatec

Виж още: Diablo 2 Resurrected ще ползва уникалните характеристики на PS5 контролера