Особено ексклузивно предложение се появява в Hotel X Toronto през март, в който специална Nintendo Switch Suite е на разположение на скъпите гости. Hotel X Toronto си партнира с Nintendo of Canada в полза на детската фондация Starlight за постъпленията от отдаването на преобразуван президентски апартамент. Апартаментът е проектиран „за социални игри с приятели“ и ще струва на гостите приблизително 500 долара на вечер.

Нощите, предлагани за Nintendo Suite, включват периода от 11 март до 26 март 2020 г. Този апартамент ще позволи на гостите да изживеят изключителен лукс и просторни гледки, докато се наслаждават на редица „екстри“ с марка Nintendo в цялото пространство около тях. В апартамента ще се предлага както Nintendo Switch, така и Nintendo Switch Lite системи, готови за игра.

Там ще намерите още няколко огромни телевизора, кухненски кът, трапезария, спалня и повече от достатъчно място за няколко екипа от геймъри.

Гостите ще имат достъп до колекция от 50+ игри за Nintendo Switch включително, но не само хитове като Super Super Smash Bros. Ultimate, Mario Kart 8 Deluxe и The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Този апартамент включва и игри, които хотелът определя като „най-новите инди“ заглавия.

Всички приходи от резервациите ще бъдат дарени на Starlight Children's Foundation. Целта на тази организация е „да достави щастие на тежкоболни деца“.

Виж още: 5 гейминг продукта, с които ще удвоиш фраговете си