Nintendo Switch е горещата конзола на пазара, но ако разполагате с достатъчно мощен компютър, може да пренесете част от нейното изживяване на домашния ви монитор. Екипът зад емулатора Yuzu пусна негова нова версия, която носи важни подобрения в опита да възпроизведе Nintendo Switch игри за РС.

Ключово за това е създаването на отделен профил за всяка игра със специфични настройки за нея. Най-важната новост в емулатора позволява да увеличите резолюцията на играта до четири пъти, стига да имате достатъчно мощен хардуер.

За съжаление скалирането на резолюцията не работи във всички игри. Например Super Mario Odyssey все пак изглежда по-добре, отколкото в оригиналната си резолюция, но има някои визуални артефакти.

Новата версия на емулатора поправя проблем с възпроизвеждането на цветовете, заради които някои игри изглеждаха по-светли от обичайното. Конкретни заглавия с визуално подобрение са ролевата Xenoblade Chronicles 2, Super Smash Bros Ultimate и римейкът на Onimusha Warriors.

За момента новата версия на Nintendo Switch емулатора е достъпна само за подкрепилите проекта в Patreon. Екипът не се ангажира с конкретна дата за свободната версия, но предполагаме, че това ще стане по-скоро рано, отколкото късно.

Виж още: Оценката на бразилска легенда във FIFA 20 взриви феновете

Най-четени
Всички

iPhone 11 Pro само с 4GB RAM разби Android флагманите в Geekbench

8 | 13.09.2019
Още от Play

Коджима лудее в геймплейното видео на Death Stranding. Плюс нов трейлър

0 | 12.09.2019