Със старта на онлайн услугата за Switch мнозина се притесняват дали Nintendo няма да наложи рестрикции върху сега съществуващите безплатни мултиплейър заглавия. Разбираемо, най-голямо е вниманието към Fortnite, но за щастие днес научихме, че играта на Epic може да се играе без абонамент.

Nintendo стартира онлайн платформата другата седмица, но ако играете само Fortnite, поне няма да се тревожите за още една сметка за плащане. За всички останали онлайн заглавия като Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS и Super Smash Bros. Ultimate вече ще се наложи да си вземете абонамент.

"Някои игри като Fortnite могат да се играят онлайн без членство за онлайн режима на Nintendo Switch”, пояснява Nintendo explains.

Това безспорно е добра новина за мнозината почитатели на Fortnite, които се радват на играта в движение. Тя бе и първото заглавие за конзолата, което позволи стандартен гласов чат през всеки един вид слушалки, без да трябва да ползвате омразното мобилно приложение на Nintendo. Японците очевидно си дават сметка за мащабите на free-to-play заглавието и не искат да си навлекат гнева на стотиците хиляди играчи. А това винаги е добър ход за всеки един издател.

Тагове:
Най-четени
Всички

Дамата, която ужили Google и Apple с милиарди, подгони Amazon

49 | 17.07.2019
Още от Play

Най-популярният ретро емулатор официално в Steam от 30 юли

15 | 16.07.2019