По-рано тази година Bethesda обяви, че прави нова Indiana Jones игра с помощта на студиото Machine Games, което създаде превъзходните Wolfenstein игри. Тогава дебютният трейлър не издаде почти нищо, но сега компанията разкрива, че премиерната дата на играта все още е много далеч. Заглавието бе анонсирано през януари като оригинална история, създадена от творческия директор Elder Scrolls Тод Хауърд. Сега в интервю за Gamespot вицепрезидентът на Bethesa Пийт Хайнс разкрива, че Indiaina Jones е все още далеч на хоризонта.

„Ние обявихме сделката съвсем наскоро, така че може да предположите докъде сме стигнали. Играта все още е на много, много ранен етап“, казва той.

Хайнс коментира и предстоящата Wolfenstein 3, като намеква, че играта най-вероятно е в процес на разработка, но феновете просто ще трябва да почакат, докато компанията има какво да разкрие за нея.

Анонсът на играта е част от експанзията на Lucasfilm Games, която включва още Star Wars игра с отворен свят от Ubisoft, която се прави от същото студио зад Avatar: Frontiers of Pandora, чийто геймплей трейлър дебютира на Е3 миналата седмица.

Снимка: Bethesda

Виж още: Diablo Immortal изглежда като всичко, което бихте искали от Diablo на телефона (ВИДЕО)