Коледните разпродажби са в разгара си и ако сте от онази порода хора, които наричат себе си геймъри, ще се зарадвате на новата промоция в онлайн магазина на Valve.

В периода между 19-ти декември и 3 януари може да се възползвате от големите намаления на игри и да попълните липсващите заглавия в каталога ви от 2013г. Всеки ден членовете на общността на Steam има възможност да гласува за игри, които да бъдат включени в списъка с намаления, а това определено е един демократичен начин да бъде отсято качественото съдържание от това, което не заслужава толкова внимание.

Когато посетите http://store.steampowered.com ще видите 9-те игрални предложение за деня и информация за отстъпките към тях, които достигат до -82% от стандартната цена! Разбира се има и по-скромни отстъпки, но това зависи най-вече от гласовете дадени за съответната игра. А заглавията са повече от апетитни – Crysis 2 Maximum Edition (-75%), FarCry 3 (-75%), Batman: Arkham Origins (-50%), Bioshock Infinite (-75%) и още много други супер интересни предложения.


Уникалното в тази коледна промоция е, че за 10 - 15 лева може да се сдобиете с топ заглавие от 2013 и то напълно легално! Направете коледата си още по празнична със Steam Holiday Sale 2013!


А разбрахте ли, че iFixit разглобиха Steam Machine и откриха части за $1300?

Още от Play