Гейминг сайтът Polygon споделя, че Microsoft най-накрая дава подробности за цените на аксесоарите за Xbox One. Допълнителният контролер ще струва 59.99 долара, което не е много повече от познатите ни контролери за Xbox 360. Неприятно е, че те няма да могат да се използват с One. Това не е сериозен проблем за отделните геймъри, но е наложителна допълнителна инвестиция за семейства от три или четири души. Някои критици на новата политика на Microsoft твърдят, че повечето нови игри няма да се ограничени от възможностите на стария контролер.

Официалният хедсет за Xbox One ще струва 24.99 долара, което подсказва, че качеството му няма да бъде нещо невиждано. Именно затова компании като Razer произвеждат алтернативна периферия за Xbox, разбира се, с доста различни цени.

Припомняме, че Xbox One струва 499.99 долара, а PS4399.99 долара. Разликата в цената се дължи на факта, че конзолата на Microsoft идва в комплект с Kinect, докато тази на Sony изисква допълнителна покупка на еквивалентния моушън аксесоар.

А видяхте ли нашето видео ревю на OUYA?