Mario Tennis Aces не ви позволява да изиграете стандартен тенис мач и много геймъри са недоволни от това. Всъщност те са толкова недоволни, че искат да върнат играта.

Спортното заглавие излезе на 22 юни за Switch и въпреки положителните оценки феновете набързо забелязаха нещо нередно в неговите настройки.

Оказва се, че в Mario Tennis Aces не е възможно да изиграете двубой със стандартни настройки. Всеки 4 точки означават 1 спечелен гейм, като се отбелязват съответно с 15, 30, 40 и гейм. Ако играчите стигнат до резултат 40–40, се играе до 2 точки разлика. Първият играч, който спечели 6 гейма, печели сет, стига противникът му да има 4 или по-малко спечелени гейма. Ако това не е така, се играе до разлика от 2 гейма. В повечето турнирни мачове се играе до 2 от 3 сета, но е възможно схемата да бъде променена до 3 от 5.

Единствената налична опция обаче е кратка версия на мача. В света на Mario Tennis Aces няма сетове и може да спечелите мач само с осем точки.

Решението е доста странно, особено на фона на предните игри от поредицата, където настройките позволяват да изберете правила и продължителност по ваше желание.

Тема в Reddit вече съдържа множество недоволни постове и опити за връщане на парите, които до момента се увенчават с неуспех.

"Не може да я наречете "тенис", без тя наистина да бъде тенис игра", най-добре обобщава положението потребител с прякора MarioKartGuy27.

Тагове:
Още от Play