Преди дни феновете с изненада научиха, че саундтракът на новия шутър Doom Eternal няма да бъде част дори от колекционерското издание на играта. Това разочарование частично може да бъде компенсирано от новината, че пълният саундтрак на поредицата Half-Life вече е наличен за безплатен стрийминг.

Така можете свободно да слушате музиката от оригиналната Half-Life и нейните продължения Half-Life 2, Half-Life 2: Episode 1 и Half-Life: Episode 2.

Саундтракът към Half-Life може да се стриймва през всички познати услуги, като Spotify, Apple Music, Tidal и YouTube Music.

Музиката към поредицата е част от творчеството на изтъкнатия гейм композитор Кели Бейли. Освен по игрите Half-Life Бейли е работил по музиката към Portal и е бил аудио дизайнер на онлайн шутърите Left 4 Dead и Left 4 Dead 2. Последната музикална композиция на Бейли по игра на Valve e създаването на музиката към Counter Strike: Global Offensive.

CS:GO по традиция е една от най-играните игри в Steam, като в момента държи първото място, изпреварвайки МОВА-та DotA 2 с почти 300 000 едновременни играчи.   

Виж още: Милиони напълниха сървърите на Call of Duty: Warzone

Тагове: