Един от недостатъците на това да бъдеш огромна компания с дълга история и масивен каталог от игри и герои е, че почти всяко съобщение, което попадне в публичното пространство - без значение колко невинно на пръв поглед, - може да бъде тълкувано погрешно или интерпретирано като нещо, каквото не е.

Точно такъв е случаят с ново Twitter съобщение, публикувано от Nintendo of America, което съдържа думите Mario и Sunshine. Струва си да отбележим, че тези две ключови думи всъщност са разделени от няколко други думи, но това просто не може да спре интернет. С други думи, време е спекулациите за римейк или продължение на еднакво вълнуващата и противоречива Super Mario Sunshine официално да започнат.

Второ публикувано по време на представянето на Nintendo на Gamescom изображение - този път на мустакатия герой в хавайска риза и парче диня в ръка - окончателно разбуни духовете.

Възможно ли е да има огън, след като вече има дим? Очаква ли ни нова Super Mario Sunshine игра, или това е намек за HD римастър на GameCube оригиналa? Super Mario Sunshine е най-недолюбваният от 3D платформърите в серията, но осъвременяване на управлението, особено с моушън контрола на Joy-cons, може да помогне много за една далеч по-лесна за управление игра.

Виж още: Изтеклите схеми на кита за разработка на PlayStation 5 вече ефектно пресъздаден и в 3D (СНИМКИ)