От Rockstar Games е хвърлиха малко повече светлина върху новата версия на Grand Theft Auto V, която вече ще има режим от първо лице. Той идва ексклузивно за PlayStation 4, Xbox One и за предстоящата PC версия. Добавеният режим ще позволи на играчите да изследват Los Santos и Blaine County директно през очите на героите. Rockstar Games публикуваха видео, което показва какво можете да очаквате.

"Налично за GTA V както и GTA Online, направихме редица промени, за да се вгради тази нова перспектива, включително създаването на незадължителана система за игра от първо лице, нова система за насочване, една по-традиционна схема за FPS контрол, и интегриране на хиляди нови анимации в съществуващата играта", обясняват от Rockstar Games.

Онези от вас, които са фенове на традиционната за GTA перспектива т.е. искат да виждат героя в цял ръст, винаги могат да превключват между перспективите чрез натискане на един бутон. Не е нужно да се притеснявате за твърде много размазване на картината, защото новата Grand Theft Auto V ще поддържа 1080p резолюция при 30 кадъра в секунда за PS4 и Xbox One. Дори ще поддържа 4K на съвместими компютри.

FPS режима в GTA V ще стартира за Xbox One и PS4 на 18 ноември, а PC версията ще получи актуализацията през януари 2015г. А сега изгледайте видеото.

 

 

Прочетете още: Саундтракът на GTA V идва и на винил

Още от Play