С огромно удоволствие ви представяме HiComm Play – първия стрийм на българска технологична медия, който ще се излъчва регулярно в нашата Facebook страница. Водещ е доказаният стриймър QFO Gaming, който не само ще играе на живо, но също така ще разказва за най-актуалните новини от света на гейминга и ще приветства видни гости от българското гейминг общество.

В допълнение към това може да очаквате още unboxing, тест и giveaway на геймърски продукти. Ако изпуснете живото излъчване, запис от стрийма може да бъде открит във Facebook страницата на HiComm, а компилация с най-интересните моменти от всеки епизод ще бъде качвана в нашия YouTube канал.

В първия епизод на HiComm Play водещият QFO игра току-що излязлата Cyberpunk 2077 – една от най-нашумелите игри на годината. Освен това той разказа малко повече за самия проект. Ако и вие искате да разберете повече за това, какво сме ви подготвили, може да гледате записа от стрийма ТУК, а точно под този текст ще откриете кратката компилация с най-интересните моменти от него.

Вижте още: HiComm Play – стартира ново геймърско онлайн шоу с водещ QFO Gaming