Отбор в Call of Duty: Warzone постави нов световен рекорд с невероятните 162 убийства в една игра в популярния мултиплейър шутър. 

Отборът, воден от 21-годишния американец и Call of Duty: Warzone стриймър Ейдън Конрад, постига невероятния подвиг в мач 2 на 2. В него отбор от четирима се разделя на две, за да се види коя двойка може да натрупа най-много килове в един мач. Счупвайки досегашния световен рекорд от 143 кила, Ейдън и компания безмилостно преследват всеки играч на картата с брутална ефективност. Имайки предвид, че лобито е пълно със 150 играчи, отборът на Ейдън успява да натрупа повече килове, отколкото играчи се появяват на картата.

Разбира се, като всеки един рекорд и този не е без противоречия. Специализираният сайт SBMMWarzone следи статистиката на играчите в Call of Duty: Warzone и подрежда лобитата по трудност. Той класифицира лобито, в което е направен рекордът, като „бронзово“, което значи, че уменията на играчите в него не са чак толкова високи. Средното съотношение kill/death на играчите в лобито е било 0.78. Самият Ейдън завършва мача с 47 кила и съотношение kill/death 4.97.  

„Този рекорд никога няма да бъде подобрен“, написа той в заключение и предстои да видим дали това ще остане така.

Снимка: Activision

Виж още: Diablo 2 Resurrected ще ползва уникалните характеристики на PS5 контролера

 

Тагове: