Star Wars Jedi: Fallen Order се сдоби с дебютен трейлър. Новият екшън-адвенчър на EA и Respawn ще се появи на 15 ноември, което е около месец преди премиерата на новия девети епизод на „Междузвездни войни“.

Информацията първоначално дойде от снимка на промоционален артикул за Star Wars Jedi: Fallen Order – значка, на гърба на която е изписана датата 15 ноември 2019 г., която индикира вероятната премиера на играта. След това датата беше потвърдена и в края на самия трейлър.

Имайки предвид, че това е официално лицензирана игра от поредицата, ноемврийската премиера изглежда логична. Филмът The Mandalorian излиза по кината на 15 ноември, а самият месец е в разгара на празничния сезон, когато хората развързват кесиите. Единственото странно е, че 15 ноември се пада в петък, докато по традиция новите игри излизат във вторник, макар че напоследък тази тенденция все по-често не се спазва.  

Подробностите за Star Wars Jedi: Fallen Order са малко, но знаем, че това ще бъде само сингъл плейър игра без микротранзакции, в която ще влезете в ролята на млад джедай. Платформите са PS4, Xbox One и PC.

Тагове: