Пиша тези редове с определена доза завист, защото и аз като милиони геймъри по цял свят ще трябва да изчакам премиерната дата на Nintendo Switch, за да взема в ръце новата конзола. В интернет обаче вече се появиха доста клипове от щастливци, получили системата по-рано от очакваното, най-вероятно заради грешки в доставките на търговските вериги.

Nintendo стартира предварителните поръчки на конзолата в началото на януари и изглежда, че някои компании са се престарали в тяхното изпълнение. Поради това, в мрежата вече има половин дузина клипове и доста снимки на системата, получена от щастливи купувачи. Един потребител на известния гейм форум NeoGAF е пуснал доста добро видео в 1080р, от което може да видите реално какво точно влиза в комплекта и как изглежда той в ръцете на собственика си.

Накратко, по време на демонстрацията човекът преминава през процеса на настройване на конзолата, избор на езикови и регионални предпочитания и набързо ни показва как изглежда потебителския интерфейс и различните опции.

А всички ние, простосмъртните геймъри ще трябва да изчакаме 3 март, когато е официалната премиера на Nintendo Switch. У нас стартовата цена на конзолата е 699 лв. в пакет със Super Bomberman R и 739 лв. с The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Виж още: Project CARS 2 е мократа фантазия на автофеновете в 12K и VR

Тагове: