Ако сте получили имейл или съобщение с примамливото предложение да участвате в бета-тестовете на Cyberpunk 2077, не бързайте да се радвате. CD Projekt RED предупреди своите фенове, че става въпрос за фишинг измама, чиято цел е да открадне лични данни на неподозиращите геймъри.  

В рамките на схемата жертвите получават линк към формуляр за регистрация за участие в отворената бета на Cyberpunk 2077 и ако бъдат невнимателни, рискуват да разкрият важна лична информация. Съобщенията са се появили в последните няколко седмици, заяви студиото в Twitter. Насрочена за края на ноември 2020 г., Cyberpunk 2077 е една от най-чаканите игри на годината и изглежда логично нейното име да се използва за онлайн измами.

Колкото и да ви се иска да играете играта още сега, важно е да знаете, че Cyberpunk 2077 няма и няма да има бета. Студиото припомня, че никога не е правило подобно изявление и приканва геймърите да следят само информация, която идва от официалния Twitter профил на поляците, който е @cdprojektred.com. 

Cyberpunk 2077 излиза на 19 ноември за РС, PS4 и Xbox One, като РС версията ще върви само на Windows 7 и Windows 10.

Снимка: CD Project RED

Виж още: Може да си купите Microsoft Flying Simulator на 10 диска, за да станете част от историята

 

Тагове:
Още от Play