Google най-сетне разкри пълния списък на игрите, които ще бъдат достъпни през стрийминг платформата Stadia, когато тя стартира на 19 ноември. Гейм платформата ще дебютира с 12 „внимателно подбрани игри“ в деня на премиерата си, а още 14 ще бъдат добавени до края на 2019 г.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Attack on Titan 2: Final Battle
Borderlands 3
Darksiders Genesis
Dragonball Xenoverse 2
Farming Simulator 19
Final Fantasy 15
Football Manager 2020
Ghost Recon Breakpoint
Grid
Metro Exodus
NBA 2K20
Rage 2
Trials Rising
Wolfenstein: Youngblood
 

Както може да предположите, в списъка влизат хитови заглавия, които обаче вече са свободно налични от доста време на много различни платформи. Единствено Red Dead Redemption 2 е нова за РС.

Нещата трябва да станат малко по-интересни през 2020 г., когато в Google Stadia ще се появят нови игри като Doom Eternal, Watchdogs: Legion, Gods and Monsters и Cyberpunk 2077. Дори и при тях обаче Watchdogs и Gods and Monsters няма да имат непосредствено влияние върху съдбата на Google Stadia, защото бяха забавени през октомври и ще излязат едва след 1 април 2020 г.    

Google  все още не разкрива цените за покупка на индивидуални игри през Stadia, но вече намекна, че те ще струват колкото в други дигитални магазини. Абонатите на Google Stadia Pro ще получават безплатни игри като част от своя 10-доларов абонамент, започвайки с Destiny 2: The Collection.

Виж още: От Diablo 4 до неостаряващата World of Warcraft: всички трейлъри от BlizzCon 2019

Тагове: