След като полското студио CD Projekt Red разкри, че Киану Рийвс ще играе важна роля в предстоящата Cyberpunk 2077, мнозина предположиха, че холивудската звезда на играта не може да блести по-силно от това. Изглежда обаче, че това не е така, и студиото е хвърлило око към още по-известна кинозвезда.

Запитан кои други холивудски актьори би искал да види в Cyberpunk 2077, дизайнерът Матеуш Томашкевич казва:

„Обожавам Мерил Стрийп и The Devil Wears Prada и ще бъде страхотно, ако тя бъде един от персонажите в играта.“

Томашкевич вече дори знае точната роля, която би предложил на трикратната носителка на „Оскар“. Той я вижда като шефка на една от големите корпорации в света на Cyberpunk 2077. Стрийп има богат опит за подобна роля, имайки предвид че игра дори Маргарет Тачър в „Желязната лейди“ от 2012 г.

Разбира се, образът на Киану Рийвс вече е използван в доста игри през годините – от официалните гейм адаптации на „Матрицата“ до появата на Джон Уик във Fortnite по-рано това лято. От друга страна, Мерил Стрийп все още не се е появявала във видеоигра, но имайки предвид актьорските умения на звездата, ако се стигне до договорка, тя няма да има проблеми.

Ролята на Киану Рийвс в Cyberpunk 2077 е доста голяма. Актьорът, който влиза в ролята на герой на име Джони Силвърхенд, има повече диалог от всеки друг персонаж в играта. Ако Мерил Стрийп все пак вземе участие в Cyberpunk 2077, нейната роля със сигурност ще е доста по-малка, но без съмнение ще има и също такава тежест.

Виж още: Netflix прави сериал по култова инди игра

 

Тагове: