Затегнете коланите, защото се задава следващата Need for Speed игра и този път зад волана ще бъде жена. Тя се нарича Need for Speed: Heat и ще излезе през есента на 2019 г.

Според изтеклата информация Need for Speed: Heat ще бъде рейсър с отворен свят и по-сериозна и мрачна история. Играта се прави от сегашните пазители на марката Ghost и студиото възнамерява да я използва за шаблон за следващите Need for Speed игри. Като графика и тунинг механика тя ще бъде базирана на Need for Speed играта от 2015 г. Предполага се, че новата Need for Speed: Heat ще ползва вездесъщия енджин Frostbite, който ЕА налага във всичките си продукти. Той ще бъде отговорен за климатичните условия, които включват проливен дъжд, както и за модела на повреди, който ще ви извади от строя, ако карате прекалено лошо.

За сметка на това играта няма да има никакви офроуд надпревари. Очакват ни полицейски преследвания и разпръснати по картата бензиностанции, където може да поправите колата си.

Действието в Need for Speed: Heat се развива през 80-те години в Маями. Рейсърът ще включва омразните микротранзакции, но поне няма да изисква непрекъсната онлайн връзка – нещо, което беше източник на много недоволство сред феновете преди.

Виж още: След Crash и Spyro чакаме нови преработки на класики

 

Тагове: