От днес до 31 юли клиентите на Теленор, които вземат на лизинг смартфон Huawei P20 или Huawei P20 Pro и изберат да се включат в услугата UPGRADE, няма да заплащат месечни такси за нея през първите шест месеца от срока ѝ, съобщиха от оператора в прессъобщение до медиите.

Предложението е валидно за частни клиенти на Теленор при взимане на устройствата на лизинг за срок от 24 месеца с двугодишен абонаментен договор за мобилни услуги с Теленор и активиране на услуга UPGRADE в периода от 10 до 31 юли 2018 г. Aктивирането на услугата UPGRADE e възможно само в деня на взимането на устройството на лизинг. След изтичането на първите шест месеца от срока на услугата UPGRADE дължимата месечна такса за нея е 6.99 лв. Важно е да отбележим, че тази такса не е месечната вноска за телефона, която е отделна.

Срещу месечна такса от 6.99 лв. на месец и след заплащането на най-малко 12 месечни такси за услугата и 12 лизингови вноски за устройство от избрани марки и модели, клиентите могат да върнат устройството (ако е в добро състояние), без да заплащат останалите лизингови вноски за него и да закупят или вземат на лизинг нов смартфон по избор. Необходимо е подновяване на договора за мобилни услуги за нов период.

Услугата e достъпна за всички частни клиенти на оператора (физически лица), които сключат 24-месечен договор за мобилни услуги и вземат на лизинг смартфон с двугодишен договор. Потребителите могат да прекратят ползването на услугата UPGRADE по всяко време без никакви неустойки, както и сами да преценят дали да продължат да я ползват след подмяна на устройството.

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията.

Тагове: