Само няколко седмици преди Mobile World Congress 2020 изтекоха две маркетингови изображения на LG V60 ThinQ. Всяко едно показва различен хардуер и това е добра новина за тези, които искат телефони с големи батерии, много камери и жак за слушалки. И двете изображения идват от Евън Блас в Twitter (чрез GSMArena).

Според едно от тях водещият телефон на LG за 2020 г. изглежда, че е подобрил  размера на батерията в сравнение с 5G версията от миналата година (LG V50), скачайки от 4000 mAh до 5000 mAh. Това голямо увеличение на мощността е забележително, въпреки че влияе доста на дебелината на телефона. Също така в това изображение лесно се забелязва и жак за слушалки (3.5 mm), USB-C порт за зареждане и високоговорител в долната част.

Другата снимка дава по-пълен поглед върху прозрачния гръб на телефона. Виждаме, че V60 ще има четири микрофона и без да се обръща особено внимание, можете лесно да видите, че той разполага и с четири камери. Интересното е, че около масива от фотоапарати има повдигнат пръстен, който се отдалечава от безшевния дизайн на V50. Вижда се ясно и центрираната селфи камера. Изтеклите материали не показват обаче какви камери ще има V60 ThinQ.

LG обикновено пуска телефон всяка година на MWC в Барселона, макар че поради появата на коронавируса компанията се оттегли от шоуто тази година. Въпреки промяната в плановете не се очаква твърде голямо закъснение за устройството, така че ще следим ситуацията.

Виж още: 10 нюанса HBO Go – защо това все още е най-добрата стрийминг услуга за масовия бг потребител?

Тагове: