Официалната уебстраница на Sony PlayStation 5 бе пусната във Великобритания и Германия, което предполага, че официалното обявяване на PS5 може да бъде съвсем скоро.

Виж още: Новият коронавирус – поредният грип или сериозна глобална заплаха?

Откритието, което за първи път беше отбелязано в Reddit, дава връзки към официалните уеб страници в Обединеното кралство и Германия на техните национални PlayStation 5 уебсайтове. Там можем да видим логото на PS5 заедно с текст под него, който посочва, че "PlayStation 5 идва" и "Премиера празниците на 2020".

Информация от страницата на UK PS5 гласи:

"Започнахме да споделяме някои от невероятните функции, които можете да очаквате от PlayStation 5, но не сме напълно готови да разкрием следващото поколение на конзолата. Регистрирайте се по-долу, за да сте сред първите, които ще получават информация, включително новини относно датата на пускане на PS5, цената на PS5 и предстоящия списък на PS5 игрите."

Има и формуляр за регистрация, така че геймърите да могат да бъдат в течение с всички новини за PlayStation 5, като например информация за конкретната дата на стартиране, цена и игри.

Тагове: