Ако сте обладани от софтуерна носталгия по популярния мултимедиен плейър Winamp, новият Winamp Skin Museum е мястото, което ще искате да посетите. В огромната колекция може да откриете над 65 000 скина, всеки един от които може да се зареди незабавно в бразуър версията на Winamp.

Winamp Skin Museum е съвместен проект на ентусиаста Джордан Елдридж и Internet Archive, където се съхраняват скиновете. Безспорно най-готината функция на онлайн музея е неговата интеграция с уеб-базираната версия на Winamp, наречена Webamp. Просто кликнете на избрания от вас скин и след това на Webamp линка в долната част на страницата, за да го заредите.

Самият плейър е интерактивен, така че може да си играете с отделните му елементи. Интерфейсът е малко мъничък на 1440р монитор, така че може би трябва да намалите резолюцията до 1024х768, ако искате автентичната визия.

По-паметливите интернет потребители помнят Winamp като безплатен плейър, създаден от Nullsoft през 1997 г. Той бързо се превърна в най-популярния МР3 плейър, защото беше много лек (изисква много малко място и памет, музиката звучи добре и можете лесно да го модифицирате със скинове).

Снимка: Jordan Eldredge

Виж още: Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro

 

Тагове:
Още от Play