През март видяхме малка част от продукциите на Apple, които ще се излъчват по Apple TV+. Сега имаме и трейлър за един от тях – For All Mankind.

Създаден от Робърт Мур (от Star Trek и Battlestar Galactica), действието в сериала се развива около мисията Apollo 11 през 1969 година. Но това не е документална поредица. Води се фикция с алтернативна реалност, по подобие на The Man in the High Castle и The Watchmen. Бе потвърдено още, че сериалът ще се състои от 10 епизода, всеки с времетраене от 1 час.

Видеото показва как Мур и екипът му описват процеса на работа, за да може сцените да изглеждат възможно най-реалистични. За постигането на тази цел е било необходимо и наемането на екип от технологични консултанти. Самият Мур описва целта на шоуто като „идея за оптимистично бъдеще“.

Засега няма точна дата относно кога ще дебютира сериалът, но според създателите му ще е някъде през есента. Предвид и предстоящото пускане на Apple TV+ през есента, нищо чудно поредицата да е готова навреме за това събитие.

Вижте още: Един милион души ще щурмуват Зона 51 в търсене на извънземни