Американската компания Warner Bros. е поела задачата да направи филм за Аквамен от вселената на DC. Това е може би най-очакваният фентъзи филм тази година, режисиран от Джеймс Уан.

В главната роля ще играе Джейсън Момоа, който вероятно ви е познат от „Игра на тронове“. Героят, в който ще се превъплъти Момоа, се казва Артър Къри и е законният наследник на трона на Атлантида. Аквамен се появява за пръв път на големите екрани в „Лигата на справедливостта“ през 2017 г. Сега обаче ще можем да разберем повече за подводния свят и за семейството на Къри.

Полубратът на Аквамен - Орм (Патрик Уилсън) - решава да обяви война на хората и идва моментът, в който Артър трябва най-накрая да поеме отговорност и да поведе народа на Атлантида като син на бившата кралица (Никол Кидман).

Амбър Хърд ще играе поддържаща роля в лицето на Мера – жената, която подстрекава Артър да приеме самоличността си и да се превърне в Аквамен.

Актьорите са подбрани доста добре, историята е интересна... Остава да видим дали „Аквамен“ ще има същия успех като „Жената чудо“, или ще получи лоши ревюта като „Лигата на справедливостта“. Премиерата на филма е планирана за 21 декември 2018 г.

А сега ви оставяме да се насладите на трейлъра и да прецените дали продукцията на Уан ще си заслужава гледането.

Тагове:
Още от Play