Нека спекулациите започнат – Disney току що обяви своя календар с филмови премиери, различни от Star Wars, до 2023 г. и той е пълен с неозаглавени проекти на Marvel. Сред новите премиери има както пълнометражни, така и анимирани филми колкото искате, а според някои други прекалено.

Всъщност, в списъка има доста повече мистериозни заглавия, отколкото са проектите, за чиято продукция говорят слуховете.

Ако очаквате Mulan, ще трябва да се въоръжите с търпение, тъй като филмът е преместен от ноември 2018 г. чак за март 2020 г. Nicole с Ана Кендрик и бившата звезда на Saturday Night Live Бил Хейдър пък е изваден от киноафиша и вместо това ще се появи ексклузивно само през новата стрийминг услуга на Disney, която трябва да стартира през 2019 г.

Pinnochio, Snow White, The Little Mermaid и Prince Charming са предстоящи филми по анимации, но с живи актьори. Компания при анимационните продукции им прави и поне два филма на Pixar.

От 2020 г. нататък списъкът е доминиран от неозаглавени филми на Marvel чак до 2022 г. Календарът завършва с друга неозаглавена продукция на Disney с живи актьори, насрочена за февруари 2023 г.

 

Тагове: