Японският технологичен гигант и спонсор на Барселона Rakuten обяви предстоящо излъчване на документален сериал, посветен на легендарния каталунски отбор. Той ще се нарича Matchday – Inside FC Barcelona и ще проследи сезона 2018-2019 на отбора с всичките му успехи, провали и обрати.

Сериалът, който включва глас зад кадър на Джон Малкович, ще показва уникални кадри от мястото на действието на Ноу Камп, от съблекалнята на отбора и невиждани досега ситуации като барбекю в къщата на Луис Суарес с гости Лео Меси и Жорди Алба. Пак там ще видите как Жерар Пике се наслаждава на почивка със семейството и прочутата си съпруга, Иван Ракитич готви, а Марк-Андре тер Щеген проектира новия си дом и др. Цели два епизода ще бъдат посветени на прочутото дерби Ел Класико с Реал Мадрид.

Поредицата се състои от общо осем епизода и ще дебютира ексклузивно по Rakuten TV в Европа през ноември. Първия трейлър на сериала може да видите по-долу.

Напоследък документалните футболни сериали стават особено популярни сред водещите стрийминг компании, след като Amazon пусна поглед отвътре към Манчестър Сити, наречен All or Nothing, а Netflix предложи Sunderland Till I Die.               

Виж още: Повечето Netflix потребители няма да сменят услугата за Disney или Apple

Още от Play