На Bethesda хич не й е лесно в последно време. След брутална презентация на тазгодишното изложение E3, компанията падна от пиадестала, който се беше изградила. Fallout 76 излезе и беше разкъсан от критиците и феновете, а продажбите му са много под очакванията на компанията. Сега легендарното студио забавя мобилния си проект The Elder Scrolls: Blades за следващата година.

Мобилната игра ще бъде безплатна за Android и iOS и ще е най-близкото нещо до солова TES игра, която феновете на поредицата ще получат преди излизането на The Elder Scrolls 6. В официален туит на страницата на The Elder Scrolls компанията обяви забавянето и призова хората да се запишат за Early Access програмата към играта на PlayBlades.com.

The Elder Scrolls: Blades няма да има отворен свят както големите си събратя, а ще предостави много по-фокусирано и линейно изживяване с ограничени социални функционалности.

Дали играта е забавена, заради целия скандал около Fallout 76 (който продължава с пълна сила)? Най-вероятно. Bethesda нямат нужда от още негативна преса, която вероятно ще се появи, ако мобилното заглавие е разочароващо.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

5 причини да преминете от Windows към Linux още днес

146 | 17.04.2019
Още от Play

Netflix пуска сериала за The Witcher през есента

60 | 18.04.2019