Един от най-популярните франчайзи за видеоигри в историята идва за нов живот в анимирания Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge: изцяло нов пълнометражен филм, продуциран от Warner Bros. Animation в партньорство с NeatherRealm Studios и Warner Bros. Interactive Entertainment.

Действието ще се проведе много преди събитията от първия Mortal Kombat и този анимационен филм ще изследва фона на Ханзо Хасаши, лидер на Ширай Рю и човек, по-известен като Scorpion. Филмът преминава през смъртта на Ханзо, неговото семейство и неговия клан в ръцете на Sub-Zero и съперничещия му клан Lin Kuei. Той също ще покаже неговото прераждане като отмъстителен дух, обслужващ Куан Чи, който влиза в първия турнир Mortal Kombat, за да намери и убие Sub-Zero и да отмъсти на семейството и клана си.

Трябва да се отбележи, че това не е филмът Mortal Kombat с живи актьори, който се опитва да възвърне същата магия на филма от 1995 г., който е планиран да стартира през 2021 г. Вместо това това е още един спиноф, който да стимулира апетита ви. Въпреки че трагичната история на Scorpion и съперничеството му с оригиналния Sub-Zero (сега Noob Saibot, след като Scorpion го уби) беше разказано няколко пъти на парче, никога не сме се видели точно това, което се е случило, за да се превърне Scorpion в емблематичния Mortal Kombat герой, който в крайна сметка ще стане.

Трейлърът, който не пести кадрите на насилие, дойде заедно и с ново видео, показващо в действие новия персонаж от Mortal Kombat 11 - Spawn.

Виж още: Хищник или жертва ще бъдеш в новата Predator: Hunting Grounds