„Доза щастие“ е най-новото заглавие, което HBO България добавя в селекцията си с български филми. Премиерата на филма на Яна Титова по автобиографичната книга на журналиста Весела Тотева е на 17 май от 21:00 часа в HBO, като ще бъде достъпен за гледане в HBO GO още от сутринта на същия ден. Заглавието е 24-то в колекцията на HBO, която дава възможност българско кино да бъде достъпно за гледане легално, както у нас, така и в бившите югославски републики.

HBO вижда потенциала на „Доза щастие“ да бъде добавен в селекцията с български заглавия у нас още с премиерата му на голям екран. Това успява да стане факт само 6 месеца след нея и е израз в подкрепа на каузата и посланието на филма и екипа, който стои зад създаването му. През платформата HBO GO той ще достигне до още повече зрители и ще може да бъде гледан за първи или за пореден път. Младите хора предпочитат да гледат на стрийминг, а именно и за тях този разказ е въздействащ и поучителен.

„Доза щастие“ е с участието на Валентина Каролева, Димитър Николов, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Алек Алексиев, Силвия Лулчева, Лидия Инджова, Ая Алексиева, Васил Бинев, Цветан Алексиев, както и Стефан Вълдобрев, Илка Зафирова и Филип Аврамов и Стоян Дойчев.


В селекция на HBO „Предложения от България“ има общо 24 заглавия: „Доза щастие“ (17 май), “Ирина“, Възвишение“, „Източни пиеси“, „Маймуна“, „Никой“, “Дамасцена: Преходът“, „Докато Ая спеше“, „Подслон“, „Дзифт“, „Love.net”, “TILT”, „Граница“, „Събирач на трупове“, „Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син“, „Прелюбодеяние“, „Отчуждение“, „Обърнатата елха“, „Писмо до Америка“, „Каръци“ и документалните „Чия е тази песен?“, „Хотел „Рай“, „Бетонни фараони“ и „Пощальонът“.

Филмите могат да се гледат онлайн по всяко време с достъп през стрийминг платформата. Предложенията от България на HBO дават възможност повече зрители да могат да гледат легално качествени български продукции онлайн, след като вече не са достъпни на голям екран.

Тагове:
Още от Play