Взимайки пример от YouTube, Netflix ще ви позволи да избирате скоростта, с която гледате нещо на вашия телефон или таблет. Ако разполагате с Android устройство, в новия плейбек панел на Netflix ще може да изберете 0.5х или 0.75х за забавена скорост и 1.25х или 1.5х за по-бързо гледане. Тези опции ще бъдат достъпни за всички свалени заглавия, които сте запазили, за да гледате офлайн.

Опциите са по-малко от това, което предлага YouTube, където може да забавите видеото до 0.25х или да го ускорите до 2х, но са добре дошли.

Промените в плейбека са за конкретно видео и няма да останат активни, ако пуснете нещо друго. Интересно е, че някои в Холивуд се обявиха против решението на Netflix за контрол на видео възпроизвеждането. Според актьора Арън Пол и режисьора Джуд Апатоу компании като Netflix, които са само дистрибутори на съдържанието, нямат право да променят начина, по който се представя то.

Netflix твърди, че опцията няма да развали качеството на съдържанието, и затова въвежда ограничение като по-малко различни скорости и ръчно активиране на функцията за всяко видео.  

Снимка: Pikrepo

Виж още: Apple плаща по 25 долара на всеки с умишлено забавен iPhone

 

Тагове:
Още от Play