Филмовата адаптация на онлайн екшъна The Division ще бъде поверена на режисьора Стивън Гаън, потвърди Ubisoft. Гаън спечели "Златен глобус" и "Оскар" през 2001 г. за сценария на Traffic, а пет години по-късно бе номиниран за втора награда "Оскар" за работата си по политическия трилър Syriana.

С това филмът по The Division определено се очертава като една от най-силните гейм адаптации, в която ще видим още големите звезди Джейк Джиленхол и Джесика Частейн. Както отбелязва Variety, Стивън Гаън не е известен с екшън филми, а по-скоро с тежки и комплексни истории, но средата, в която се развива действието в The Division, също предполага по-човешки реакции и прочит на апокалиптичния сюжет. В какво се превръщаме? Какво ще се случи с нас? Когато обществото се срине, означава ли това, че и човечеството ще пропадне?

Все въпроси, на които екранизацията на The Division може да даде отговор, когато се появи по кината през 2018 г. Междувременно Ubisoft подготвя третото и последно DLC за играта, което се нарича Year One.

Виж още: Avengers: Infinity War ще ни пренесе в непоказвани до момента светове

Тагове: