Сериалът на Amazon, Man in the High Castle, базиран на романа на Филип К. Дик от 1962 г., ни вкарва в една паралелна реалност, където Третият райх е спечелил Втората световна война. Нацистите са все още доминиращата сила в този алтернативен свят, а Мерилин Монро пее "Честит рожден ден" на Фюрера.

Сега можем да видим и първия трейлър на втория сезон на сериала. Все още не е определена конкретна дата за старта на втори сезон, но създателите на продукцията обещават отговори и интересни обрати, които ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди.

Предстои да видим кой е „човекът“ във високия замък (не е Хитлер). Ще стане ясно и какво точно се е случило с Тагоми. Кари Хироюки Тагава, който изпълнява ролята на Тагоми, уточни, че отговорът на тази загадка ще бъде разкрит постепенно, а не още в първия епизод на втори сезон.

Вторият сезон ще изследва и ефектите на „нашата” реалност върху персонажите. Ще видим началото на Студена война между нацистка Германия и Япония, възможен опит за преврат в Берлин, както и мистериите на Неутралната зона. Ще видим и някои нови персонажи.

Вижте и самия трейлър:

 

 

Прочетете и това: Продължението на "Блейд рънър" ще се нарича 2049 

Още от Play