На фона на ренесанса при филмите по супергерои марката Power Rangers сякаш остава на заден план. През 2017 г. видяхме рибуут на поредицата, но той беше доста слабо приет. Тогава той спечели 142 милиона долара при бюджет от 100 милиона и това се видя малко на Hasbro, съответно и доведе до прекратяване плановете за нов тв сериал. Затова сега с предпазлив оптимизъм съобщаваме, че нов Power Rangers ще има скоро.

MX Master 3 – прецизност на много нива (РЕВЮ)

Негов режисьор ще бъде Джонатан Ентуисъл, режисьор на сериала The End of the Fucking World, който блести в каталога на Netflix. Сценарист пък ще бъде Патрик Бърли, който написа историята на предстоящия Peter Rabbit 2: The Runaway, който комбинира анимация с живи актьори.

Сюжетът в новия Power Rangers обещава да се завърне към неподправения чар на оригиналния сериал от 90-те, при това съвсем буквално – групата главни герои трябва да пътува назад в миналото до 90-те, преди да се завърне в наши дни. Стилът на Ентуисъл в The End of the Fucking World изглежда мрачен и краен и ще бъде интересно да видим как тази естетика ще се комбинира с подходящите за всички възрасти сценарии, които Бърли пише.  

В момента Ентуисъл завършва втория си сериал за Netflix I’m Not Okay With This.

Виж още: Киното преди и след „Междузвездни войни: Нова надежда“

 

Тагове: