Основната история на отмъстителите може и да е финализирана в Avengers: Endgame, но първият трейлър на Black Widow със Скарлет Йохансон е напомняне, че Marvel Studios има още какво да ни даде.

Очакваната лента ще ни въведе в кървавото минало на Наташа Романоф. Събитията в него се провеждат в двугодишния период (във вселената на Marvel) между Captain America: Civil War и Avengers: Infinity War. 

Виж още: CHRISTMAS GIVEAWAY WEEK 1 - Откриваме празничния сезон с подаръци от Trust

Въпреки че това е първият трейлър за този филм, пуснат в публичното пространство, по-дълга негова версия беше показана по време на двугодишната D23 конвенция на феновете на Disney през август. Той се фокусира върху пътуването на Наташа до Будапеща - място, което Клинт Бартън (Hawkeye) споменава няколко пъти в различните филми на "Отмъстителите", включително и Endgame. Трейлърът съдържа интересна сцена, разиграваща се между Романоф и жена на име Елена Белова. Белова става втората Черна вдовица в поредицата комикси и дори е наричана сестра на Наташа във видеото на Marvel.

Скарлет Йохансон е един от последните оригинални oтмъстители, които получават соло проект. Робърт Дауни-младши, Крис Евънс и Крис Хемсуърт участват в техни отделни продукции (Iron Man, Captain America и Thor съответно), докато Джеръми Ренър има свой собствен сериал (Hawkeye) в Disney+. Марк Ръфало е единственият член на авенджърите, който не може да има свой собствен филм, тъй като Universal Pictures притежава правата на всеки такъв, чиято главна роля ще бъде Hulk.

Black Widow ще отбележи началото на 4-тата фаза на Marvel Studios, когато направи дебюта си на 1 май, 2020. The Eternals ще го последват на 6 ноември.

Видеото:

Тагове: