Amazon поръча нов сериал от документалната спортна поредица All or Nothing. Този път той ще следи лондонския "Тотнъм", като Шпорите стават поредният отбор, попаднал в обектива на интернет гиганта.

All or Nothing: Tottenham Hotspur ще следва една година от живота на отбора от Висшата лига, документирайки неговото представяне през сезона 2019-2020 г. Отборът достигна финала на Шампионската лига за нейното минало издание, след като показа поредица от силни мачове и обрати. Там Шпорите загубиха от Ливърпул, а новият сезон във Висшата лига стартира доста трудно за тях. Те инкасираха няколко тежки загуби и изгубиха своя капитан Юго Лорис, който ще отсъства до Нова година. В резултат "Тотнъм" е едва на 9-о място във временното класиране.

Amazon вече проследи английски футболен клуб "Манчестър Сити" за предишно издание на All or Nothing, а освен това направи документален филм и за "Лийдс Юнайтед".

Новият сериал е оригинална продукция на Amazon и ще бъде достъпен за зрителите от цял свят през стрийминг платформата на компанията. Камерите ще следват отбора по време на тренировки в новия му грамаден стадион за 62 000 души в Северен Лондон и дори извън терените.

В рекламата на сериала се разкрива, че това ще бъде поглед отвътре към най-силното футболно първенство на света. Макар най-славните дни на Висшата лига да отминаха преди около десетилетие, при всички положения почитателите на коженото кълбо и футбола на гордия Албион ще има какво да гледат.

Виж още: Игра на сериали: See иска да свали Game of Thrones от върха

Тагове:
Още от Play