Особено големият Силвестър Сталоун разпространи нова снимка от очакваното продължение на култовата филмова поредица Rambo - Rambo 5: Last Blood.

Припомняме, че Rambo 5 беше анонсиран малко след успеха на четвъртата част от 2008 година, която върна героя на екран след 20-годишно отсъствие.

Петата част обаче мина през иглени уши, преминавайки през адски много промени през годините. Първоначалната идея на Сталоун беше да претвори във филмова среда романа „Ловецът“, в който легендарен войник тръгва по петите на хибридно чудовище, създадено от американското правителство. Независимо че подобна концепция щеше да въведе персонажа в изцяло нов за него жанр, впоследствие Сталоун реши, че иска да направи самостоятелен филм по романа, който няма нищо общо с Rambo.

По-късно именитият актьор и (вече) режисьор се спря на идеята за типичната за серията спасителна мисия. При нея Рамбо тръгва да спасява отвлечената му дъщеря, а действието по идея се развива в Мексико. Сталоун обаче се сблъска с успеха на The Expendables серията и работата по Rambo 5 остана на заден план.

Наскоро авторът на First Blood Дейвид Морел сподели, че Сталоун в крайна сметка се е спрял на изцяло нова концепция за петия филм, която той описва като „душевно пътешествие“ за героя на Рамбо. Сталоун от своя страна обещава Rambo 5: Last Blood да бъде мрачна и кървава финална глава на сагата.

Премиерата ще се състои някъде през 2019 година.

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards